Despre noi Închiriază point Calendar Restaurant & bar Ro En
Despre noi Închiriază point Calendar Restaurant & bar
nova Producţii Point Noutăţi contact Ro En
Despre noi

Despre noi

POINT este un hub cultural independent, al cărui program explorează creații artistice performative cu caracter interdisciplinar, artă participativă, emergentă, inițiative educaționale și de cercetare a unor problematici de interes general.

De asemenea, POINT este sinonim și cu un spațiu potrivit pentru evenimente corporate, alături de un restaurant și bar cu oameni pricepuți și dedicați.

Ne-am luat misiunea de a dezvolta un teren artistic propice tuturor artelor care au forța de a schimba treptat lumea din jurul nostru: teatru, dans, film, muzică, instalații performative, arte vizuale, conferințe culturale, rezidențe artistice.
Ne dorim să facilităm consumul de artă în rândul publicului larg, astfel încât să îl considere un obicei de sănătate mintală, dezvoltare personală și analiză corectă a realității exterioare.

Susținem curajul noii generații de creatori culturali și, de aceea, ne-am înrolat atât în promovarea lor, cât și în obținerea resurselor necesare pentru a le materializa ideile.

De-a lungul celor câțiva ani de existentă, POINT a sprijinit scena teatrului independent prin producția a 7 spectacole în colaborare cu Horia Suru, Alexandra Penciuc, Catinca Drăgănescu, Iris Spiridon, Radu Iacoban, Anca Colteanu, (O mie de motive, Menajeria de sticlă, Bun de Export, Hedwig, PARTY, Politikon, NSFW).

În 2018 am produs două noi spectacole: „Vara în care mama a avut ochii verzi” - Nicoleta Lefter și „My Arm” - Dragoș Musoiu.

Găzduim cu recurență programe și performance-uri internaționale susținute de creatori precum: Tristan Sharps, Nahum, Ivo Dimchev, Ulla Rauter, dar și stagiuni de spectacole invitate din provincie.

În aprilie 2018, POINT a fost organizatorul NOVA, primul festival din România dedicat exclusiv explorării mijloacelor tehnologice în artele performative, aflat la prima ediție. Programul festivalului a inclus performance-uri, conferințe, woskshop-uri, laboratoare de creație, sesiuni de networking, create și susținute de nume sonore precum Stelarc, Numen, Christian “Mio” Loclair, Antoni Rayzhekov.

Point este un spațiu cultural independent, fără nicio subvenție din partea statului. Prin urmare, ne bazăm pe sprijinul tău pentru a da viață artei recente în toate formele ei.

Dacă vrei să ne ajuți, poți închiria spațiul nostru pentru evenimente private/corporate. Toți banii obținuți astfel sunt reinvestiți în produse culturale.

Contactează-ne

Termeni și condițiiPolitică cookiesPolitică de confidențialitate