POINT este un art hub dedicat manifestărilor de tip cultural-artistice​ din Bucureşti​. Temele varia​ză în fiecare săptămână (deschis membrilor săi de vineri până duminică), dar include un line-up cultural care merge dincolo de eclectic, plecând de la piese de teatru, expoziţii de arte vizuale, concerte de muzică​, workshop-uri creative​ şi proiecţii cinematografice. Unicitatea clubului constă în capacitatea sa de a reuni o serie largă de discipline artistice într-un singur loc plus o zonă de dining, un bar modern şi o terasă spaţioasă. Încercăm să pătrundem pe piaţă cu un concept nou​ şi exclusivist dedicat pasionaţilor de artă şi teatru.

POINT a fost amenajat într-una din clădirile istorice din centrul Bucurestiului de catre arhitectii de la LAMA. Clubul este organizat în trei spații distincte: restobar, sala de teatru si clubul, toate dotate cu aparatură de ultimă oră. Nu e doar un spațiu tip hub, unde cei din mediul creativ-digital pot veni să lucreze sau să socializeze în breaslă, ci iti oferă și soluții de recreere și divertisment gândite în conformitate cu profilul, gusturile și interesele tale.

De asemenea, POINT găzduiește constant și evenimente profesionale și de divertisment pentru membrii săi, ce corespund nevoilor acestora de dezvoltare personală și profesională, iar spațiile pot fi închiriate și de non-membri de luni pana joi.