Bun de Export - Avanpremieră și Premieră
08.12.2017 20:00 - 09.12.2017 21:30 - Vezi pe Facebook

De câte ori pe zi te gândești să pleci din țară? De câte ori ai intrat pe site-ul ambasadei Canadei ca să te uiți la condițiile de emigrare? Câți dintre cunoscuții tăi sunt români care s-au stabilit afară și te întreabă și pe tine de ce nu pleci?

De la "brain training" – mersul afară la studii - la "brain drain", migrarea masivă către vest face ca România să traverseze o perioadă de tumult și în relația cu cei mai tineri dintre cetățenii săi.

În acest context a apărut “Bun de Export”, inițial un spectacol despre ce înseamnă să pleci de acasă la mii de kilometri distanță, despre tineri profesioniști români din toată lumea și despre felul în care s-au adaptat sau nu la noua viață. După colectarea a peste 100 de povești reale despre emigrare, "Bun de Export" a devenit un spectacol despre acele decizii care ne schimbă viața și despre cum reușim să trăim cu ele.

Povestit din perspectiva lui Alex, fost publicitar, actual Președinte al Asociației de Proprietari dintr-un bloc bucureștean, "Bun de Export" îți va face cunoștință cu trei generații ale familiei Tocilescu, dezvăluind cu umor modul firesc în care migrația s-a insinuat în viețile tinerilor de azi.

Te așteptăm la Point pe pe 8 și 9 decembrie începând cu orele 20:00.

BUN DE EXPORT
Text: Alex Tocilescu
Regia Catinca Draganescu
Scenografia: Omid Ghannadi
Cu: Crina Ene, Silvana Negruțiu, Constantin Dogioiu, Alexandru Zob

Durată: 1h30'

Avanpremieră: 8 decembrie | ora 20:00
Premieră: 9 decembrie | ora 20:00