Introvert Pervert | Tudor Prodan ✏
27.03.2016 18:00 - 21:00 - Vezi pe Facebook

✏ INTROVERT PERVERT - Expozitie grafica Tudor Prodan ✏ ✏ 27 martie- 24 aprilie la POINT ✏

Va asteptam duminica, 27 martie, de Ziua Mondiala a Teatrului de la ora 18:00 la POINT pentru vernisajul expozitiei INTROVERT PERVERT a lui Tudor Prodan care va coincide si cu spectacolul Menajeria de sticlă, a carui scenografie este semnata tot de catre artist.

Seria INTROVERT PERVERT cuprinde peste 15 lucrari care evoca un microunivers ce imbina elemente din regnul animal cu elemente din cadrul personal pe care Tudor le descrie simplu, prin titlurile alese. Acest microunivers poate fi interpretat ca un protest homemade in care artistul alatura riscul, absuriditatea si ridicolul in desen, cu singura intentie de a gestiona realitatea din jurul sau. Modalitatea prin care creaza aceste conexiuni este prin folosirea mecanismelor istoriei pesonale si ale memoriei.
Desenele lui Tudor Prodan sunt realizate print-o tehnica aparte care imbina, creion, tus, cerneala, marker si cafea pe hartie.

Titluri lucrari:

1 septembrie
mother’s love
an-tan-te
hand job
opt
oh! Christmas pork
transformarea omului în înger şi în depunător la casa de economii
vogue, vogue
badminton
dark souls ll
chupa chups
penciuc
familia creştină
venom demon
malena balena
switch
cancer
miss actor 2015
virtue of fools

Tudor Prodan este grafician şi scenograf, născut în Bucureşti, 26 martie 1986. A urmat cursuri la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu, Bucureşti (2005-2008).
Din 2009 lucreaza în teatru, semnând scenografia, identitatea grafică şi afişele a mai multor spectacole din Bucureşti şi din ţară – printre care: Family Affairs - regia Radu Afrim la Teatrul Odeon, Tom si Jerry - regia Florin Piersic Jr. la Teatrul Metropolis, Cum am învatat să conduc - regia Eugen Gyemant, C.E.O. - regia Vladimir Anton la Teatrul de Comedie, Cel mai frumos roman din lume - regia Alexandra Penciuc la Unteatru, Orfani - regia Elena Morar la Teatrul Act, Julius Caesar - regia Eugen Gyemant la Godot, Menajeria de sticlă- regia Alexandra Penciuc la Point.
În 2010 are prima expoziţie de grafică (“ Borris Borsch” la Teatrul Unteatru), care conţine lucrari din doi ani de lucru cu influenta art-nouveau, art-deco.Tehnici folosite: tus,cerneala,cafea,acuarela,acrilic pe hartie.