Showcase of Young Talent - SYT Drama
15.09.2017 21:00 - 17.09.2017 20:30 - Vezi pe Facebook

A doua ediție a festivalului de artă tânără Showcase of Young Talent (SYT) SYT Drama la Point.

Timp de trei zile, publicul bucureștean are la dispoziție un program artistic complet: expoziții (SYT Visual Arts, SYT photo), teatru (SYT Drama), film (SYT Shorts) și muzică (SYT Music) care îi va face cunoștință cu o nouă generație de artiști din toată țara.

Deschiderea SYT Drama are loc vineri, 15 septembrie, de la ora 21:00 la POINT.

Intrarea la festival este liberă, în limita locurilor disponibile.


Program SYT Drama

VINERI, 15 septembrie

21:00 - 22:00 - SYT Drama - Copii răi, trupa Seism, Focșani (POINT, sală teatru)

Spectacolul prezintă povestea dramatică a unei copile care se simte neînțeleasă, nedreptățită și izolată în propria familie, clasă și școală. „Copii răi” urmărește relația ei cu cei din jur, modul în care percepe interacțiunile zilnice și, cel mai important, dorințele, așteptările și frustrările pe care le are. Mai mult decât despre un singur caz, spectacolul este despre toți aceia care au avut parte de violență în școală și în familie, despre sistemul educational și problemele sale și despre dorințele elevilor; o distopie în care nu ne-am dori niciunul să trăim.

Cu:
Beatrice Dulgheriu, Iulia Mocanca, Iustina Ionașcu, Mălina Țigăreanu, Oana Săvulescu, Mădălina Bănică, Rafaella Vlăsceanu, Claudia Ciolan, Roxana Nicoleta Croitoru, Amalia Serea, Iris Savu, Ionela Andreea Istrate, Maria Todică, Robert Monac


SÂMBĂTĂ, 16 septembrie

19:30 - 20:30 - SYT Drama - Cum ne place, trupa Atelierul de teatru, Botoșani (POINT, sală teatru)

„Cum ne place” este o colecție de întâmplări culese din scenele din Shakespeare care vorbesc despre dragoste, aduse de cei de la Atelierul de Teatru în lumea lor. Ele vin la pachet cu problemele părinților, ale prietenilor, ale pasiunilor extrașcolare și sunt readuse în lumea adolescenților de azi. Personajele cunoscute de toți și-au schimbat numele și au început să vorbească aceeași limbă cu adolescenții, ca dovadă, încă o dată, că nici dragostea, nici Shakespeare nu au vârstă.

Cu:
Alberto Păduraru, Anamaria Codiță, Doriana Mihai
Alexandru Maxim, Alexandru Gorghe, Anamaria Rusu, Diana Știr
Bianca Plăcintaru, Diana Bălăucă, Robert Onofrei, Bogdan Bogdănoiu, Ramona Andrieș, Bianca Sălceanu, Ruxandra Moraru, Antonia Scutaru, Iuliana Popa, Ilinca Hangan, Anastasia Rotariu, Cristiana Boboc, Radu Chiriac, Alexandru Andrian, Larisa Fedeleș, Cristina Stănuc


DUMINICĂ, 17 septembrie

19:30 - 20:30 - SYT Drama - Pisica verde, trupa 3,14 , Buzău (POINT, sală teatru)

Dani, Bianca, Boogie, Robert, Roxana și Flori sunt 6 tineri, adolescenți care au probleme în familie, acei tineri adolescenți lăsaţi sau scăpaţi de sub control. Asta îi face să-şi creeze o fascinantă lume imaginară în care o pisică verde - un personaj fantastic - născut în mintea lui Dani, este cheia întregii poveşti.

Cu:
Darius Corneci, Teodora Stan, Elena Zamfirescu, Alexandru Popa, Angelica Vlad