Ca sa obtii statutul de membru POINT trebuie să iti creezi un cont pe website-ul whatsthepoint.ro. E necesar sa detii un cont valid de Facebook (selectia va fi facuta in baza analizei acestui profil) si sa fii recomandat de cel puțin doi membri pentru a fi admis. Există și o listă de așteptare, iar motivul îl reprezintă tocmai beneficiile pe care le ai ca membru: te vei bucura de spațiul frumos, super dichisit al POINT in baza unui abonament lunar care va include acces la evenimentele organizate de POINT de vineri pana duminica, precum si consumatia de la bar si restaurant*. Cele 3 tipuri de abonament sunt detaliate mai jos. pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati la 0799 799 708. sau members@whatsthepoint.ro.

SILVER

Acest tip de abonament poate fi obținut de pe website-ul whatsthepoint.ro. Procesul de selectie a membrilor implică un log-in cu Facebook, iar în urma verificarii veți fi anuntat daca ati fost acceptat in randul membrilor.

Abonamentul include food and drinks din meniul SILVER + acces gratuit la proiecțiile de filme de la POINT. Acesta poate folosit pentru 6 intrări în spațiu în decursul a 30 de zile de la achiziționare. Abonamentul Silver vine însoțit și de 1 invitație pe care o puteți folosi pentru a va aduce un prieten pentru prima dată la POINT.

GOLD

Acest tip de abonament poate fi obținut de pe website-ul whatsthepoint.ro. Procesul de slectie a membrilor implică un log-in cu Facebook, iar în urma verificarii veți fi anuntat daca ati fost acceptat in randul membrilor.

Abonamentul include food and drinks din meniul GOLD + acces gratuit la vernisajele, proiecțiile de filme si spectacolele de teatru de la POINT. Acesta poate folosit pentru 12 intrări în spațiu în decursul a 30 de zile de la achiziționare. Abonamentul Gold vine însoțit și de 3 invitații pe care le puteți folosi separat sau cumulativ pt a aduce 3 prieteni pentru prima dată la POINT.

1 DAY PASS

Abonamentul 1 Day Pass** se poate achiziționa online de pe website-ul whatsthepoint.ro sau direct de la locație. Acesta include food & drinks din meniul Silver și poate fi folosit pt o singură intrare de către o singură persoană.

*Consumatia si accesul la evenimente se va limita la tipul de abonament ales.
**Pass-ul de 1 zi nu include acces gratuit la filme sau la teatru.